Redan på 1500-talet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år och vi leder den stolt vidare.

Klädesholmen Seafood är numer en del av Gröntvedt Group som omfattas av både sjömat- och nutritionsverksamhet.

Klädesholmen Seafood verkar i en traditionell bransch med huvudfokus på produktion av sillkonserver och kaviar. Verksamheten bedrivs i fabriken på Stansvik/ Rönnäng på Södra Tjörn.

Nu behöver vi förstärkning på ekonomisidan i takt med att vi växer. Vi tror att du har en liknande roll idag och är redo för att bli en del av ett företag med en tydlig värdegrund där du blir en viktig del i vår tillväxtresa.

ARBETSUPPGIFTER

Assistera ekonomichefen med blandade uppgifter såsom:

  • Leverantör- och kundreskontra
  • Utläggsredovisning
  • Löpande bokföring
  • Periodiseringar
  • Kontoavstämningar
  • Förberedelser inför månadsbokslut och resultatuppföljning
  • Rapportering av statistik
  • Andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett kontor där du är behjälplig i mån av tid

DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och dokumenterad erfarenhet.

Det är meriterande med goda kunskaper i vårt affärssystem Jeeves. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, engelska i tal och skift samt Office-paketet med tyngdpunkt i Excel.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har en god ekonomisk förståelse samt god administrativ förmåga, du är van att arbeta självständigt såväl som i team. Som person är du strukturerad och ansvarsfull, samt har en god analytisk förmåga.

Som person är du engagerad, positiv, flexibel, självgående och ansvarstagande. Du har en god förmåga att kommunicera och visar en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har lätt för att ta till dig instruktioner och följer självklart Klädesholmen Seafoods regler och policys.

Du personifierar Klädesholmen Seafoods värdeord – Genuin, Kunnig, Nära, Ärlig!

VI ERBJUDER

VI erbjuder en ansvarsfull, bred och varierad roll i ett välkomnande och positivt företag med kunderna och personalen i fokus.

En arbetsplats med högt i tak där du får utrymme att ta egna initiativ. Vi är måna om att ta vara på de erfarenheter och egenskaper som du har med dig samtidigt som vi även delar med oss av kompetens inom andra områden.

Vårt arbete kännetecknas av ett högt engagemang och hög servicegrad där vårt mål är att utmana. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och arbetar ständigt med att ta fram hållbara produkter av hög kvalitet. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng hos en arbetsgivare som värnar och vill att medarbetare ska trivas och må bra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% (halvtid) med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Kollektivavtal finns. Arbetsplatsen är förlagd på Rönnäng, Tjörn

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-30 till Caroline Eolsson, Ekonomichef cae@kladesholmen.se

Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

Vi är en del av Gröntvedt Group