Kaviar & pastej

Vår fina, rökta kaviar på tub, har fått mycket positiv kritik och utsågs av GöteborgsPostens testpanel till den allra godaste.

Klädesholmens kaviar är ett smakligt tillbehör i många sammanhang. Vid allt från lyxiga aptitretare på bjudningen till det vardagliga frukostägget. En god och hållbar vara som är ett måste i varje kylskåp, hemma, på sjön eller i picnic-korgen.  

Fiskpastejer på tub blir alltmer populära som gott och hälsosamt pålägg på brödet eller som välsmakande fyllning i sandwichen.

På Klädesholmen finns en hantverkstradition med mycket gamla anor som vi är mycket stolta över att kunna fortsätta. Vi gör våra pastejer på utvalda bitar lax, tonfisk och krabba. Pastejerna från Klädesholmens har blivit så populära även i andra länder att vi säljer en stor del på export. Klädesholmens Kaviar är hyllad på västkusten där den varit en del av frukostbordet under generationer i olika konstruktioner. Kaviaren har en hög rom-halt och mild röksmak vilket gör att den passar både stora som små.

Kvalitetsmedvetna

Vårt största ansvar är att förvalta det förtroende våra kunder har för oss och se till att de alltid får produkter av hög kvalité. Därav är råvaran vi använder alltid fiskad ur säkra bestånd och vi kvalitetssäkrar varje produkt innan den når konsument.
Kaviar & Pastej

Vårt sortiment av kaviar & pastejer