Nu söker vi en driven och affärsorienterad Försäljnings- och Marknadschef med erfarenhet av försäljning till både privata kedjekunder, den offentliga sektorn och grossister. Vi tror att du har en liknande roll idag och är redo att bli en del av ett företag med en tydlig värdegrund där du blir en viktig del i vår tillväxtresa. Vår värdegrund vilar på Genuin, Kunnig, Nära, Ärlig!

Redan på 1500-talet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig över generationer och vi leder den stolt vidare. Klädesholmen Seafood är numer en del av Gröntvedt Group som omfattas av både sjömat- och nutritionsverksamhet. Vi är drygt 50 personer anställda och har en omsättning på närmare 200 mkr årligen. Klädesholmen Seafood är idag en modern verksamhet som fortfarande bygger på långa traditioner i hantverket och en unik känsla för råvara samt nära kundrelationer. Idag är vårt huvudfokus på produktion av sillkonserver och kaviar. Verksamheten bedrivs i fabriken på Rönnäng på Södra Tjörn.

ROLLEN
Som Försäljnings- och Marknadschef kommer du att arbeta med att säkerställa och utöka Klädesholmens Seafoods synlighet och position. I rollen ingår att säkerställa en professionell personlig bearbetning med målet att ta med Klädesholmen Seafood vidare på en tillväxtresa inom sjömatskategorin. Rollen inbegriper underställd personal inom försäljning/marknad och du kommer att ingå i ledningsgrupp samt rapportera till VD.

HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN
• Egen operativ bearbetning av nyckelkunder.
• Ansvarig för företagets totala försäljning.
• Driva och utveckla affären och skapa nya försäljningsmöjligheter.
• Hantera avtals- och kontraktsförhandlingar.
• Skapa, driva samt följa upp marknadsplaner och marknadsaktiviteter.
• Leda och utveckla personal.
• Konkurrensbevakning och analys.
• Delta vid mässor och andra försäljningsaktiviteter.

OM DIG
Vi tror att vår blivande Försäljnings och Marknadschef är en positiv och driven person med ödmjukhet för affären och kollegorna. Vi tror även att Du gillar att jobba brett även om huvudfokus är inom försäljning och marknad. Vi förutsätter att du har mycket god förmåga att skapa och underhålla goda relationer över tid. Du har en god ekonomisk förståelse samt god administrativ förmåga, du är van att arbeta självständigt såväl som i team. Som person är du strukturerad och ansvarsfull, samt har en god analytisk förmåga. Företaget arbetar i affärssystemet Jeeves.

För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, känner dig trygg i din roll som Försäljnings- och Marknadschef och arbetar självständigt. Du har förmågan att se helheten såväl som detaljer och är mycket noggrann. Som person har du ett smittande engagemang, är positiv, flexibel, självgående och ansvarstagande. Du har en god förmåga att kommunicera och visar en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter.

DIN BAKGRUND
• Dokumenterat goda resultat från likande tjänst.
• Marknads- och försäljningserfarenhet med goda försäljningsresultat.
• Mycket god förståelse för konsumentbranschen och food service.
• Ledarskapserfarenhet.
• God förmåga att formulera sig i tal och skrift på svenska och engelska.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Office.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en ansvarsfull, bred och varierad roll i ett välkomnande och positivt företag med kunderna och personalen i fokus. En arbetsplats med högt i tak där du förväntas att ta egna initiativ. Vi är måna om att ta vara på de erfarenheter och egenskaper som du har med dig samtidigt som vi även delar med oss av kompetens inom andra områden. Vårt arbete kännetecknas av ett högt engagemang och hög servicegrad där vårt mål är att utmana. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och arbetar ständigt med att ta fram hållbara produkter av hög kvalitet. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng hos en arbetsgivare som värnar och vill att medarbetare ska trivas och må bra.

Tjänsten avser heltid med utgångspunkt från kontoret på Rönnäng på Tjörn.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med My Monday Search gällande rekryteringen. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten kontakta Anders Kylberg 0722538392. Urval sker löpande. Ansöker gör du via mymondaysearch