Klädesholmen Seafood välkomnar ekonomichef Caroline Eolsson till posten som hon tog över den 1 april i år.
-Att vi är ett familjeföretag som kunnat utvecklas så mycket gör det extra roligt att nu få vara med och driva företaget framåt som ytterligare en representant från familjerna bakom Klädesholmen Seafood, säger Caroline.

Klädesholmen Seafood välkomnar sin nya ekonomichef Caroline Eolsson till posten som hon tog över den 1 april i år. Caroline kommer närmast från en bransch som tillhandahåller lösningar för fartyg inom isolering, luftventilation och elektrisk energi.

Under sin studietid har Caroline, som så många andra barn till Klädesholmen Seafoods delägare, arbetat periodvis i sill- och kaviarfabriken. Till fördel har hon därför god kännedom om företagets produkter och processer. Caroline har med andra ord kunnat följa den utveckling som Klädesholmen Seafood har gjort under de senaste årtiondena från första parkett.

Caroline tillhör fjärde generationen av sillfabrikörer. Hennes farfars far Artur Pettersson startade företaget PK Konserver en gång i tiden i sina lokaler på Klädesholmen. Efter sammanslagning med de kvarvarande konservfabrikerna Bråse och Alax i början av 2000-talet har Klädesholmen Seafood kommit att utvecklas till en av de främsta producenterna i norden på inlagd- och framför allt matjessill.

– Det är naturligtvis väldigt spännande att se ett så lokalt företag ha växt sig så stort. Att vi dessutom fortfarande är ett familjeföretag som kunnat utvecklas så mycket gör det extra roligt att nu få vara med och driva företaget framåt som ytterligare en representant från familjerna bakom Klädesholmen Seafood, säger Caroline.

Caroline kommer också ingå i företagets ledningsgrupp.