Klädesholmen Seafood AB har utsett Jonas Lundberg som ny VD med tillträde 27 mars 2023. Annika Fogelström Helmer lämnar därmed VD-posten efter fyra år på positionen. Jonas kommer att fortsätta företagets fokus på hållbarhet och hög kvalitet samtidigt som Klädesholmen Seafood skall fortsätta växa och utvecklas.

Ny Verkställande direktör för Klädesholmen Seafood AB är Jonas Lundberg. Han kommer närmast från sin roll som platschef på Leröy Sverige AB. Med sin erfarenhet inom fiskindustrin och en stark vision för företaget har han rätt förutsättningar för att ta över efter Annika Fogelström Helmer. Annika har varit verksam för Klädesholmen Seafood i nio år varav de sista fyra åren som verkställande direktör, en period av stark tillväxt och goda relationer med samarbetspartners och kunder. Klädesholmen Seafood tackar henne för hennes gedigna arbete och önskar henne allt gott i framtiden.

Jonas Lundberg har en lång bakgrund inom sjömat- och livsmedelsindustrin. Han har en djup förståelse för marknaden och för de utmaningar och möjligheter som finns inom livsmedelsindustrin. Jonas kommer att fortsätta företagets fokus på hållbarhet och hög kvalitet samtidigt som han skall leda företaget genom fortsatt tillväxt och utveckling.

”I Klädesholmen Seafood ser jag en stor potential för tillväxt och utveckling. Jag är mycket imponerad av företagets fokus på hög kvalitet och hållbarhet. Jag ser fram emot att arbeta med ett fantastiskt team av medarbetare och tillsammans bygga på den starka grund som redan finns här”, säger Jonas Lundberg.

Jonas tillträdde sin nya roll den 27 mars 2023 och tar därmed över ledarskapet för en av Sveriges ledande producenter av sill- och kaviarprodukter.

Klädesholmen Seafood är övertygade om att Jonas Lundberg har rätt kompetens och erfarenhet för att leda företaget in i framtiden och önskar honom varmt välkommen till företaget.