Tångcaviar

Vår tångcaviar är en imitation av stenbitsrom, framställd av tång.
Den används med fördel i både varma och kalla rätter som ingrediens och dekoration. De naturliga färgämnena i produkten färgar inte av sig och är därför väl lämpad som garnering på exempelvis smörgåstårtor och i sallader.

Kaviar & Pastej

Donec enim velit, aliquam sit amet suscipit id, vulputate ullamcorper odio. Vivamus id enim sit amet tellus cursus volutpat nec a mi. Aenean id feugiat nisl, vel dignissim enim.

Nulla lacinia, dolor eget placerat tincidunt, mi libero malesuada lorem, a auctor risus lectus vel nunc. Curabitur varius malesuada mi eu aliquet. Pellentesque elementum lacinia metus non venenatis.

Quisque in ex rhoncus, pulvinar urna gravida, volutpat diam. Fusce posuere sed arcu a ultrices. Integer convallis ligula et efficitur tempus. Vestibulum blandit nunc dolor, eleifend malesuada lacus rutrum id.

Vår svarta tångcaviar är ett utmärkt vegetariskt alternativ.

et|icon_check_alt|

Kvalitetsmedvetna

Vårt största ansvar är att förvalta det förtroende våra kunder har för oss och se till att de alltid får produkter av hög kvalité. Därav är råvaran vi använder alltid fiskad ur säkra bestånd och vi kvalitetssäkrar varje produkt innan den når konsument.

Vårt utbud av tångcaviar kommer inom kort synas på hemsidan

Kaviar & pastejer

Klädesholmens Kaviar är hyllad på västkusten där den varit en del av frukostbordet under generationer i olika konstruktioner.

Standard sortiment 250g

Vi har ett standard-sortiment med 250g och 550g-burkar med flera spännande smaker så som Skärgårds- och Currysill samt klassiker som Inlagd- och Löksill.

Standard sortiment 575g

Vi har ett standard-sortiment med 250g och 550g-burkar med flera spännande smaker så som Skärgårds- och Currysill samt klassiker som Inlagd- och Löksill.

Premium sortiment

Vårat Premiumsortiment består av noga utvalda och handlagda filéer och bitar i inläggningar som exempelvis Kräftmarinerad och Svart Vinbär.