Vinn en weekend på Klädesholmen.

Tävla och vinn en helg med havsvindar i håret och salta stänk på läpparna, i en av Bohusläns vackraste inramningar. I förstapriset ingår boende på charmiga Hotell Salt & Sill och en middag för två på hotellets restaurang. Idyllen, havet och naturen runt omkring ingår också. Så mycket du vill. Och alldeles gratis.

Dessutom finns 99 Klädesholmen-förkläden i svart kvalitetsbomull på prisbordet.
Lycka till!

Så här går det till

Du som tävlar ska med valfri produkt eller produkter från Klädesholmen Seafood AB skapa och presentera ett serveringstips. Det kan till exempel vara ett eget recept på en gubbröra, en krämig caviarröra till bakpotatis eller en enkel smörgås. Kanske med ett dryckestips till det?

Bidraget ska fotograferas, kortfattat beskrivas i text och skickas in till Klädesholmen Seafood. Använd formuläret nedan. Du kan skicka in max tre bidrag. Vinner gör mest kreativa/roliga/annorlunda förslag.

Vinster

1:a pris

En weekend för två med boende i dubbelrum på hotell Salt & Sill och en middag för två i hotellets restaurang. Värde: 4500 kr.

2-100 pris:

Exklusivt Klädesholmen-förkläde i tjock bomull. Svart med vit Klädesholmen-logotyp. Värde: 300 kr.

Tävlingsperiod

1 juli – 31 augusti 2023. Vinnarna meddelas personligen via mail eller telefon, senast 20 oktober. Du kan enbart vinna en gång under kampanjperioden. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, ha fyllt 18 år vid tävlingens start, eller ha målsmans medgivande, samt acceptera tävlingsvillkoren.

Jury

Varje bidrag bedöms av en jury som utser vinnarna. Juryn består representanter från Klädesholmen Seafood AB.

Skicka in ditt bidrag

Fyll i formuläret eller maila ditt bidrag direkt till tavling@kladesholmen.se med följande information. Namn, telefonnummer, namn på tävlingsbidrag, beskrivning av recept/serveringstips och bild. Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du vår integritetspolicy samt att Klädesholmen Seafood får använda din bild i marknadsföringssyfte.

  Ansvar och hantering av tävlingsbidrag

  Ansvarig för tävlingen är Klädesholmen Seafood AB (org.nr 556137-7838), Ängholmsvägen 14, 471 41 Rönnäng. Vinsterna är personliga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte lösas in mot kontanter, bytas mot något annat eller överlåtas till någon annan. Det är enbart möjligt att vinna en gång per hushåll. Vinstfördelningen, som administreras av representanter från Klädesholmen Seafood AB, kan inte överklagas.

  Du som tävlar ansvarar personligen för att det inskickade bidraget inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt. Du ansvarar också för att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och inte heller innefattar immateriella eller andra rättigheter tillhörande någon annan. Klädesholmen Seafod AB förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler. Sådana bidrag deltar inte i tävlingen.

  Tävlingen är inte öppen för anställda hos Klädesholmen Seafood AB eller hos något företag inblandat i tävlingen. Klädesholmen Seafood AB förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att utse en annan vinnare) om Klädesholmen Seafood AB får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
  Klädesholmen Seafood AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Klädesholmen Seafood AB. Klädesholmen Seafood AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

  I händelse av dispyt över reglerna, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Klädesholmen Seafood ABs beslut att vara slutgiltigt och ingen diskussion kommer att inledas. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Klädesholmen Seafood AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

  Vinnaren kommer att kontaktas via telefon eller e-post. Om inte vinnaren gått att nå inom 7 dagar äger Klädesholmen Seafood AB rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Klädesholmen Seafood AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

  Personuppgifter

  Genom att godkänna tävlingsvillkoren samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt följande. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare i tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Klädesholmen Seafood ABs webbsida och sociala medier. Klädesholmen Seafood AB behöver utöver för- och efternamn även adress, telefonnummer och e-postadress för de som vinner.

  Klädesholmen Seafood AB kan komma att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Det avser leverantörer som biträder Klädesholmen Seafood AB med insamling och behandlingen av personuppgifterna (t.ex. utskick av mobila kuponger och tävlingar).

  När tävlingen är avslutad och Klädesholmen Seafood AB inte längre behöver personuppgifterna för att administrera tävlingen kommer Klädesholmen Seafood AB att radera allt material som innehåller personuppgifter. För frågor som gäller kampanjen, hanteringen av personuppgifter eller ändring av felaktiga uppgifter är du välkommen att maila oss på kampanj@kladesholmen.se. Du äger rätt att begära tillgång till och rättelse eller radering av personuppgifter och begränsning av desamma. Du har rätt att lämna in klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten vad avser Klädesholmen Seafood ABs behandling av dina personuppgifter. Det görs till Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, tel. 08-6576100, e-post: imy@imy.se

  Sociala medier

  Du får gärna dela ditt/dina tävlingsbidrag i sociala medier. Använd #kladesholmentavling när du postar.