Kaviar & Pastej
Vi använder noggrant utvald sill från Norska havet, Nordsjön, Skagerrak och Kattegatt – och aldrig från Östersjön.
Fiskpastejer på tub blir alltmer populära, inte bara som ett gott och hälsosamt pålägg på brödet, utan även som en välsmakande fyllning i sandwichen.
Dessutom har vi på Klädesholmen en stolt hantverkstradition med mycket gamla anor, en tradition som vi är glada över att kunna fortsätta och föra vidare. Våra pastejer tillverkas noggrant av utvalda bitar lax, tonfisk och krabba, vilket ger dem en oöverträffad smak.
Just därför har pastejerna från Klädesholmen blivit så populära att de även uppskattas internationellt. Vi säljer idag en stor del på export vilket vi tycker är väldigt roligt. Vidare är Klädesholmens Kaviar mycket omtyckt i hela Sverige, särskilt på västkusten.
Där har den varit en självklar del av frukostbordet under generationer, i olika former och sammanhang. Med sin höga romhalt och milda röksmak passar vår kaviar perfekt för såväl stora som små.