Klädesholmen var först ut i branschen med att byta ut konservburken och introducera den runda plastförpackningen på 200g med Matjessill samt våra uppskattade smaksatta gaffelbitar. Plastförpackningen fick strax därpå även följa med när vi presenterade Inläggningssill och 5-minuterssill för de som vill göra sina egna inläggningar. På senare tid har vi även utökat produktkategorin ytterligare vilket är ett steg framåt i vår strävan efter en lägre miljöpåverkan.
Vårt sortiment av sill, kaviar & pastejer
Årets Sill
Årets Sill är ett samarbete mellan Klädesholmen Seafood och restaurangen Salt & Sill här på Klädesholmen. Målsättningen är att ta fram nya, spännande och innovativa sillinläggningar. Varje år utses Årets Sill av en namnkunnig jury. En krona per såld sillburk går direkt till Sjöräddningssällskapet och deras arbete för ökad säkerhet till sjöss. Våra uppskattade smaker från tidigare år innefattar bland annat; 'O.P Anderson kryddad sil', 'Anchochili och Ingefära', 'Bacon och Pepparrot', 'Basilika och Citron', 'Senap och maltwhiskey' samt 'Björnbär och Grönpeppar'. Den 6 juni är det dags för lansering av årets smak hos oss på Klädesholmen.
Passion för sill
